Ingredienser:
- 45g Havregryn
- 26g Peanut butter
- 22g Protein pulver (vanilje)
- 1stk Æg
- 75g Frosne skovbær
- 1stk Banan
- Forvarm ovnen til 200 grader Celsius og beklæd en bageplade med bagepapir.
- I en skål kombineres havregryn, peanut butter, proteinpulver, banan og æg samt. Rør godt rundt, indtil ingredienserne er godt blandet. Tilsæt evt. en lille smule vand hvis massen synes for tyk.
- hæld forsigtigt skovbærrene i dejen, og fordel dem jævnt.
- Brug en ske til at tage små portioner af dejen og form dem til barer. Placer dem på bagepladen med lidt mellemrum.
- Bag i den forvarmede ovn i ca. 8-10 minutter eller indtil de er gyldne.
- Tag bagepladen ud af ovnen og lad barrene køle af på bagepladen i et par minutter, før du serverer dem.
NOTE: Disse er rigtig gode til meal prep, så gang evt. opskriften med 4, og hæld dejen i et ildfast fad, og skær dem ud i barer, og sæt dem på køl til de næste fire dage.